Hi EXPERT este o societate de tip microintreprindere cu o experienta de peste 12 ani pe piata de productie publicitara din Romania.

Dealungul timpului Hi EXPERT sa dezvoltat prin inovatie incercand sa acopere intreaga gama de servicii ce tine de domeniu materialelor si produselor publicitare.
Avand ateliere proprii de croitorie, ateliere pentru productie de mobilier, standuri si alte produse pentru amenajari interioare, ateliere de printat prin mai multe metode: print direct pe material, serigrafie, tampografie, tipar digital, autocolante.

 

Deasemenea cu ajutorul aparatelor de decupare compiuterizata reusim sa ne complectam serviciiile oferite clientiilor nostri cu intreaga gama de signalistica si reclame luminoase indoor si outdoor.
Totodata am reusit ca an de an sa venim cu solutii innovative ca printul direct pe obiecte promotionale, productia de LCD-uri destinate pietei de reclame indoor si alte produse pe care le veti regasi in domeniile noastre expuse pe site.
Avand recomandarea intregului nostru portofoliu de clienti atat din Romania cat si din Europa va invitam la o colaborare cu beneficii de ambele parti.

 
TOP